Bak Mutfakta Hayat Var
Paylaşım:
Bak Mutfakta Hayat Var
Bu Kitabı Satın Alın

Kitap Künyesi:

Barkod: 9786050904703

Sayfa Sayısı: 324

Ebat: 19 x 21 cm

Yayın Tarihi: Aralık 2011

Kategori: Yemek

Kitap Hakkında:

Hayatın sırlarını enfes lezzetlerle buluşturan Bak Mutfakta Hayat Var! sizi tadı damağınızda kalacak bir şölen sofrasına davet ediyor… Ahmet Ümit’ten domates ezmeli tike kebabı; Ali Poyrazoğlu’ndan yeşil elma dolması; Aydın Menderes’ten sakızlı çörek; Bülent Kayabaş’tan arnavutciğeri; Cem Davran’dan soslu köfte; Derya Baykal’dan domates soslu makarna; Ebru Akel’den deniz börülcesi; Elif Aktuğ’dan bamyalı çipura; Emel Müftüoğlu’ndan mercimekli bükme; Faruk Saraç’tan söğürme; Gürbüz Çapan’dan karda bekletilmiş kaz; Gürsel Tekin’den haşıl yemeği; Haldun Dormen’den patlıcan beğendi; Huysuz Virjin’den borani; İpek Tuzcuoğlu’ndan tarçınlı kuruyemişli kek; Kenan Ece’den kum midyeli spagetti; Latife Tekin’den ekşili köfte; Maide Kurttepeli’den arapsaçı kavurması; Müjdat Gezen’den hünkârbeğendi; Nilüfer Açıkalın’dan sade kek; Rengim Gökmen’den kremalı patates; Rutkay Aziz’den çerkeztavuğu; Sema Doğan’dan mutancana; Siren Ertan Çarmıklı’dan kolay kebap; Üstün Dökmen’den pastırmalı yumurta; Yılmaz Karakoyunlu’dan elmalı Makedon bastısı; Yüksel Aksu’dan zeytinyağlı çalı fasulyesi; Zeynel Abidin Ağgül’den peynirli tost; Zeynep Beşerler’den taze fasulye salatası ve Süleyman Demirel’den bir hayat tarifi… Dostlardan bir hayat bir de yemek tarifi… Aynur Tartan’ın mutfağından lezzetli ve kolay tarifler… Hayatın sırlarını enfes lezzetlerle buluşturan Bak Mutfakta Hayat Var! sizi tadı damağınızda kalacak bir şölen sofrasına davet ediyor.

Kitap Hakkında:

Hayatın sırlarını enfes lezzetlerle buluşturan Bak Mutfakta Hayat Var! sizi tadı damağınızda kalacak bir şölen sofrasına davet ediyor… Ahmet Ümit’ten domates ezmeli tike kebabı; Ali Poyrazoğlu’ndan yeşil elma dolması; Aydın Menderes’ten sakızlı çörek; Bülent Kayabaş’tan arnavutciğeri; Cem Davran’dan soslu köfte; Derya Baykal’dan domates soslu makarna; Ebru Akel’den deniz börülcesi; Elif Aktuğ’dan bamyalı çipura; Emel Müftüoğlu’ndan mercimekli bükme; Faruk Saraç’tan söğürme; Gürbüz Çapan’dan karda bekletilmiş kaz; Gürsel Tekin’den haşıl yemeği; Haldun Dormen’den patlıcan beğendi; Huysuz Virjin’den borani; İpek Tuzcuoğlu’ndan tarçınlı kuruyemişli kek; Kenan Ece’den kum midyeli spagetti; Latife Tekin’den ekşili köfte; Maide Kurttepeli’den arapsaçı kavurması; Müjdat Gezen’den hünkârbeğendi; Nilüfer Açıkalın’dan sade kek; Rengim Gökmen’den kremalı patates; Rutkay Aziz’den çerkeztavuğu; Sema Doğan’dan mutancana; Siren Ertan Çarmıklı’dan kolay kebap; Üstün Dökmen’den pastırmalı yumurta; Yılmaz Karakoyunlu’dan elmalı Makedon bastısı; Yüksel Aksu’dan zeytinyağlı çalı fasulyesi; Zeynel Abidin Ağgül’den peynirli tost; Zeynep Beşerler’den taze fasulye salatası ve Süleyman Demirel’den bir hayat tarifi… Dostlardan bir hayat bir de yemek tarifi… Aynur Tartan’ın mutfağından lezzetli ve kolay tarifler… Hayatın sırlarını enfes lezzetlerle buluşturan Bak Mutfakta Hayat Var! sizi tadı damağınızda kalacak bir şölen sofrasına davet ediyor.

Yazar Hakkında:

Aynur Tartan gazeteci-yazar ve televizyoncu. 7 yıldır CNN TÜRK ekranlarında “Burada Hayat Var” isimli programı sunuyor. Hürriyet gazetesinde yazıyor. Acısıyla, tatlısıyla hayatın mutfaktan geçtiğine inanan Tartan aynı zamanda mutfak stilisti. Doğan Kitap’tan çıkan Bak Mutfakta Kim Var!, Bak Mutfakta Hayat Var! ve Bak Mutfakta Barış Var! adlı üç kitabın yazarı. Kavramlarla İyileş kitabının yazarlarından biri. Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası

Doğan Kitap Tarafından Yayımlanan Diğer Eserleri:

  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Yayınları Copyright © 2022 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif