Etkinlikler

Doğan Kitap, Doğan Holding ve Egmont Holding ortak markasıdır.

Yemek

Kahramanmaraş'tan Lizbon'a Lezzet ve Kültür Yolculuğu

Kahramanmaraş'tan Lizbon'a Lezzet ve Kültür Yolculuğu

Yayın Tarihi: Ekim 2018

EVRENSEL LEZZET YOLCULUĞU


Türkiye'nin en şahsına münhasır lezzet duraklarından biri olan Kahramanmaraş'tan başlayıp Portekiz'in en özel tatlarına uzanan bir lezzet...

Kitabı İncele >>
 
Abur Cubura En Güzel Alternatifler

Abur Cubura En Güzel Alternatifler

Sağlıklı,Lezzetli, Doyurucu, Pratik Tarifler

Yayın Tarihi: Haziran 2018

ABUR CUBURUN EN DOĞALI, EN KOLAYI, EN SAĞLIKLISI

Kim sevmez abur cubur yemeyi? Ama abur cubur denince aklımıza yüksek kalorili, aşırı yağlı ve şekerli, besin değeri düşü...

Kitabı İncele >>
 
Sana Emanet Anne Tarifleri

Sana Emanet Anne Tarifleri

Yayın Tarihi: Mayıs 2018

Hamurişi bir sanattır. Bilgi, beceri ve deneyim ister.


Hal böyle olunca hemen herkes öncesinde denenmiş, tadılmış tarifleri mutfağında hazırlamayı tercih eder. Bir de ku...

Kitabı İncele >>
 
Gerçek Probiyotik Beslenme

Gerçek Probiyotik Beslenme

Yayın Tarihi: Eylül 2017

Gıdanın şifalı dönüşümü

Bağırsak ikinci beynimiz!

Sindirim sistemimiz ne kadar iyi çalışıyorsa o kadar sağlıklı, hatta o kadar mutluyuz aslında.

Sağ...

Kitabı İncele >>
 
Arda'nın Mutfağı

Arda'nın Mutfağı

Yayın Tarihi: Kasım 2016

Mutfağınızda şef sizsiniz


Çocukluğumun ilk yılları hafif kilolu, hadi kabul edeyim tombul diyebileceğim kıvamda geçti. Oldum olası yemek yemeyi severdim, hâlâ da çok severim.
...

Kitabı İncele >>
 
Bak Mutfakta Barış Var!

Bak Mutfakta Barış Var!

Yayın Tarihi: Nisan 2014

Aynur Tartan, Anadolu’nun bin bir lezzetini dostların tarifleriyle kaynaştırıyor…

Dostlara sordum “Sizce barış nedir?” diye. Sonra döndüm bir de kendime sordum… 

Yufkanın çıtırtısıydı barış, aşu...

Kitabı İncele >>
 
Sağlıklı Yemekler Mutlu Çocuklar

Sağlıklı Yemekler Mutlu Çocuklar

Yayın Tarihi: Ekim 2013

Sağlıklı çocuklar büyüyüp mutlu yetişkinler olurlar!

Clara Seren Amram’dan her çocuğun çok seveceği, sağlıklı beslenmeyi gerçek bir eğlenceye dönüştüren doğal, lezzetli, pratik tarifler!

Kitabı İncele >>
 
 Yemek Sırları

Yemek Sırları

Yayın Tarihi: Kasım 2012

Ünlülerin yemek sırları bu kitapta…

Türkiye’nin en ünlü gurme yazarı Mehmet Yaşin, yeni kitabı Yemek Sırları’nda Hürriyet gazetesinde ünlülerle yaptığı röportajlara yer veriyor. Yaşin, ünlülere yem...

Kitabı İncele >>
 
Tarihinden Tarifine: Bulgur

Tarihinden Tarifine: Bulgur

Yayın Tarihi: Eylül 2012

Bulgur; buğdayın temizlenmesi ve bu tanelerin haşlandıktan sonra kurutulup kırılmasıyla elde edilir. Yapılacak yemeğin niteliğine göre ince, orta ve iri taneli olarak taş değirmenlerde öğütülüp eleme ...

Kitabı İncele >>
 
Gökkuşağından Lezzetler

Gökkuşağından Lezzetler

Yayın Tarihi: Eylül 2012

Kitabın ilk bölümünü okumak için tıklayın

Doğanın renkleriyle beslen!

Gökkuşağından Lezzetler, mutfakta sıradışı...

Kitabı İncele >>