Etkinlikler

Hakan Kırkoğlu D&R Live İmza Günü

26 Kasım 2017, 15.00 - D&R Suadiye
 

Salon İKSV ve Doğan Kitap İşbirliğiyle Düzenlenen Sohbetler Devam Ediyor

28 Kasım 2017, 20.00 - Yer: Salon İKSV / Rezervasyon İçin: rezervasyon@iksv.org
 

Ali Öztunç D&R Live İmza Günü

03 Aralık 2017, 16.00 - D&R Gaziantep Prime Mall
 

Yemek

Gerçek Probiyotik Beslenme

Gerçek Probiyotik Beslenme

Yayın Tarihi: Eylül 2017

Gıdanın şifalı dönüşümü

Bağırsak ikinci beynimiz!

Sindirim sistemimiz ne kadar iyi çalışıyorsa o kadar sağlıklı, hatta o kadar mutluyuz aslında.

Sağ...

Kitabı İncele >>
 
Arda'nın Mutfağı

Arda'nın Mutfağı

Yayın Tarihi: Kasım 2016

Mutfağınızda şef sizsiniz


Çocukluğumun ilk yılları hafif kilolu, hadi kabul edeyim tombul diyebileceğim kıvamda geçti. Oldum olası yemek yemeyi severdim, hâlâ da çok severim.
...

Kitabı İncele >>
 
Bak Mutfakta Barış Var!

Bak Mutfakta Barış Var!

Yayın Tarihi: Nisan 2014

Aynur Tartan, Anadolu’nun bin bir lezzetini dostların tarifleriyle kaynaştırıyor…

Dostlara sordum “Sizce barış nedir?” diye. Sonra döndüm bir de kendime sordum… 

Yufkanın çıtırtısıydı barış, aşu...

Kitabı İncele >>
 
Sağlıklı Yemekler Mutlu Çocuklar

Sağlıklı Yemekler Mutlu Çocuklar

Yayın Tarihi: Ekim 2013

Sağlıklı çocuklar büyüyüp mutlu yetişkinler olurlar!

Clara Seren Amram’dan her çocuğun çok seveceği, sağlıklı beslenmeyi gerçek bir eğlenceye dönüştüren doğal, lezzetli, pratik tarifler!

Kitabı İncele >>
 
 Yemek Sırları

Yemek Sırları

Yayın Tarihi: Kasım 2012

Ünlülerin yemek sırları bu kitapta…

Türkiye’nin en ünlü gurme yazarı Mehmet Yaşin, yeni kitabı Yemek Sırları’nda Hürriyet gazetesinde ünlülerle yaptığı röportajlara yer veriyor. Yaşin, ünlülere yem...

Kitabı İncele >>
 
Tarihinden Tarifine: Bulgur

Tarihinden Tarifine: Bulgur

Yayın Tarihi: Eylül 2012

Bulgur; buğdayın temizlenmesi ve bu tanelerin haşlandıktan sonra kurutulup kırılmasıyla elde edilir. Yapılacak yemeğin niteliğine göre ince, orta ve iri taneli olarak taş değirmenlerde öğütülüp eleme ...

Kitabı İncele >>
 
Gökkuşağından Lezzetler

Gökkuşağından Lezzetler

Yayın Tarihi: Eylül 2012

Kitabın ilk bölümünü okumak için tıklayın

Doğanın renkleriyle beslen!

Gökkuşağından Lezzetler, mutfakta sıradışı...

Kitabı İncele >>
 
İstanbul Lezzetleri

İstanbul Lezzetleri

Yayın Tarihi: Nisan 2012

Mehmet Yaşin’in İstanbul’daki damak çatlatan mekanları bir araya getirdiği kitabı yemekten zevk alanların elinden düşmeyecek

TV programcısı, gazeteci ve gurme Mehmet Yaşin, İstanbul’un değişik nokt...

Kitabı İncele >>
 
Bak Mutfakta Hayat Var

Bak Mutfakta Hayat Var

Yayın Tarihi: Aralık 2011

Hayatın sırlarını enfes lezzetlerle buluşturan Bak Mutfakta Hayat Var! sizi tadı damağınızda kalacak bir şölen sofrasına davet ediyor…

Ahmet Ümit’ten domates ezmeli tike kebabı; Ali Poyrazoğlu’nda...

Kitabı İncele >>
 
Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler

Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler

Yayın Tarihi: Ekim 2011

Sahrap Soysal, bakır kapları yapan zanaatkârları, Osmanlı mutfağında bakır kapların yerini, özellikle bakır kaplarda pişirilmesi gereken yemekleri anlatıyor. Zaman zaman çocukluğuna gidiyor ve artık ...

Kitabı İncele >>