Bak Mutfakta Kim Var!
Paylaşım:
Bak Mutfakta Kim Var!
Bu Kitabı Satın Alın

Kitap Künyesi:

Barkod: 9786051117850

Sayfa Sayısı: 288

Ebat: 19 x 21 cm

Yayın Tarihi: Eylül 2010

Kategori: Yemek

Kitap Hakkında:

Dostlardan eşsiz tarifler… Aynur Tartan’ın dostluk ve sevgiyle lezzeti katmerlenen mutfağından örnekler…Bak Mutfakta Kim Var! hem lezzetli yemekler yapmak hem de keyifle okumak için elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Kuşe kağıda basıldı, karikatür ve resimlerle renklendirildi… Ajda Pekkan’dan kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta; Ali Sabancı’dan geceyarısı helvası; Bekir Coşkun’dan kara gün aşı; Beyazıt Öztürk’ten süzme kuzu kol tandır; Doğan Hızlan’dan sıhhi karnıyarık; Ertuğrul Özkök’ten tek kişilik “hakuna matata” salatası; Haşmet Babaoğlu’dan tutku böreği somonlu milföy; İnci Aral’dan avokado salatası; Kadir İnanır’dan hamsi kuşları; Lucien Arkas’tan horto köfte; Melisa Sözen’den Philadelphia pastası; Mesut Yar’dan açılım tabağı Kurtuluş köftesi; Mustafa Denizli’den radika salatası; Mustafa Erdoğan’dan Filistin pilavı; Müjdat Gezen’den Çin tavuğu; Müjde Ar’dan erikli bonfile ve Aysel sütlacı; Nebil Özgentürk’ten patlıcan kebabı; Nevzat Çelik’ten sucuklu “special”; Refik Durbaş’tan şiir ve konçerto soslu terbiyeli kereviz; Saba Tümer’den karidesli makarna; Sezen Aksu ve Nihat Yıldırım’ın annesi Şehriban Yıldırım’dan Rumeli yemeği; Tuluhan Tekelioğlu’ndan krep; Volkan Konak’tan hamsili pilav; Yılmaz Erdoğan’dan patlıcan patates yemeği…

Kitap Hakkında:

Dostlardan eşsiz tarifler… Aynur Tartan’ın dostluk ve sevgiyle lezzeti katmerlenen mutfağından örnekler…Bak Mutfakta Kim Var! hem lezzetli yemekler yapmak hem de keyifle okumak için elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Kuşe kağıda basıldı, karikatür ve resimlerle renklendirildi… Ajda Pekkan’dan kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta; Ali Sabancı’dan geceyarısı helvası; Bekir Coşkun’dan kara gün aşı; Beyazıt Öztürk’ten süzme kuzu kol tandır; Doğan Hızlan’dan sıhhi karnıyarık; Ertuğrul Özkök’ten tek kişilik “hakuna matata” salatası; Haşmet Babaoğlu’dan tutku böreği somonlu milföy; İnci Aral’dan avokado salatası; Kadir İnanır’dan hamsi kuşları; Lucien Arkas’tan horto köfte; Melisa Sözen’den Philadelphia pastası; Mesut Yar’dan açılım tabağı Kurtuluş köftesi; Mustafa Denizli’den radika salatası; Mustafa Erdoğan’dan Filistin pilavı; Müjdat Gezen’den Çin tavuğu; Müjde Ar’dan erikli bonfile ve Aysel sütlacı; Nebil Özgentürk’ten patlıcan kebabı; Nevzat Çelik’ten sucuklu “special”; Refik Durbaş’tan şiir ve konçerto soslu terbiyeli kereviz; Saba Tümer’den karidesli makarna; Sezen Aksu ve Nihat Yıldırım’ın annesi Şehriban Yıldırım’dan Rumeli yemeği; Tuluhan Tekelioğlu’ndan krep; Volkan Konak’tan hamsili pilav; Yılmaz Erdoğan’dan patlıcan patates yemeği…

Yazar Hakkında:

Aynur Tartan gazeteci-yazar ve televizyoncu. 7 yıldır CNN TÜRK ekranlarında “Burada Hayat Var” isimli programı sunuyor. Hürriyet gazetesinde yazıyor. Acısıyla, tatlısıyla hayatın mutfaktan geçtiğine inanan Tartan aynı zamanda mutfak stilisti. Doğan Kitap’tan çıkan Bak Mutfakta Kim Var!, Bak Mutfakta Hayat Var! ve Bak Mutfakta Barış Var! adlı üç kitabın yazarı. Kavramlarla İyileş kitabının yazarlarından biri. Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası

Doğan Kitap Tarafından Yayımlanan Diğer Eserleri:

  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Yayınları Copyright © 2022 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif